Onze producten

Yale produceert al meer dan 137 jaar machines voor materials handling. Yale Europe Materials Handling is één van de snelst groeiende vorkheftruckmerken in Europa; Yale produceert een complete reeks vorkheftrucks en magazijntrucks die zorgen voor de laagste cost of ownership voor de klant.

Veelzijdige Yale®-reachtrucks met een ruime keuze aan modellen

Reachtrucks

De MR-serie heftrucks biedt meer veelzijdigheid, meer flexibiliteit en een grotere keuze modellen. Deze prachtig ontworpen vorkheftrucks brengen een groter prestatieniveau eenvoudig binnen handbereik.

Yale®-orderverzamelaars voor sneller en accuraat orderverzamelen

Orderverzamelaars

De MO-serie van elektrische orderverzamelaars biedt een rustige, moeiteloze bediening en een overvloed aan functies, allemaal gericht op het bereiken van sneller, nauwkeuriger orderverzamelen ongeacht de orderverzamelaar.

De smallegangentrucks van Yale® zorgen voor lage cost of ownership

Smallegangentrucks

De ideale oplossing voor drukke magazijnen, de smallegangentruck van Yale kan werken in gangen van 1650 mm.

Trekkers van Yale® voor horizontaal transport over korte en lange afstanden

Trekkers

De Yale® elektrische trekker is een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor werkzaamheden aan productiebanden, ideaal voor intensieve productieprocessen.

Ergonomisch geavanceerde en productieve elektrische trucks met 3 wielen

3-wiel elektrische trucks

Het veelzijdige, wendbare voorwiel en achterwiel aangedreven elektrische vorkheftrucks aan, volledig uitgerust met productiviteitsverhogende functies.

Energie-efficiënte elektrische trucks met 4 wielen die hoge prestaties leveren

4-wiel elektrische trucks

Elektrische trucks van Yale® met 4 wielen zijn verkrijgbaar in een reeks voltage-opties met zowel een conventioneel als een drop battery box ontwerp. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala van veeleisende toepassingen.

Yale® Veracitor™ compacte vorkheftrucks voor toepassingen in kleine ruimtes

Compacte trucks met interne verbrandingsmotor

De Yale® Veracitor™ VX-serie van compacte heftrucks bevatten veel functies en zijn speciaal ontwikkeld voor hoge heftoepassingen in kleine ruimtes.

Yale ® LPG en diesel heftrucks hebben een reputatie van wereldklasse voor sterkte en duurzaamheid in de zwaarste industriële toepassingen.

Trucks met interne verbrandingsmotor

Yale ® LPG en diesel heftrucks hebben een reputatie van wereldklasse voor sterkte en duurzaamheid in de zwaarste industriële toepassingen.

Yale®-palletstapelaar voor hoge prestaties in de kleinste ruimtes

Palletstapelaars

Van meeloopmagazijnstapelaars tot stapelaars met contragewicht; Yale biedt een omvangrijke reeks stapeloplossingen waaronder handmatige en elektrische opties.

Yale®-pallettrucks voor productief horizontaal transport

Pallettrucks

Bij het laden of lossen van een trailer of het verplaatsen van ladingen in een magazijn zijn de elektrische of handpallettrucks van Yale® speciaal ontworpen om de taak van de bestuurder zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat het magazijn zo productief mogelijk is.