Huur op lange termijn

Yale-Inside-Hero-Electric3

Directe aankoop is niet de enige manier om de voordelen van de Yale vorkheftrucks in uw bedrijf toe te passen.

Groeiende aantallen gebruikers maken gebruik van de mogelijkheid om hun heftrucks te leasen of te huren, eerder dan hun kapitaal vast te leggen in eigendommen die na verloop van tijd minder waard worden.

Als verhuurspecialisten kunnen wij u - gebruik makend van de financiële producten die via Yale Financial Services kunnen worden geboden - alle mogelijkheden bieden om tot een duidelijke, eenvoudig te begrijpen, overeenkomst te komen die aan alle behoeftes van uw bedrijf voldoet.

  • Het verminderen van uw initiële investering en het afstemmen van uw kosten voor de levensduur van de producten die u kiest, kan uw cash management verbeteren, hierdoor kunt u uw off-balance financiering benutten, en kan effectiever de boekhoudkundige en belastingfaciliteiten worden gebruikt.

U profiteert van overeengekomen kosten en betalingsschema's. Uw onderhoud kan ook worden opgenomen in de overeenkomst, waardoor het nog makkelijker om uw betalingen te beheren.

  • Het op maat maken van uw betalingsprofiel, over periodes van 12 maanden tot 7 jaar, kan de waarde van uw vermogen maximaliseren, zodat u up-to-date apparatuur heeft, die kan worden aangepast aan eventuele veranderingen aan uw eisen voor het intern transport.

Ook als uw eisen voor het intern transport materieel wijzigen door plotselinge uitbreiding van uw bedrijfsactiviteiten of door tevoren bekende pieken, kunnen wij u voorzien van de oplossing die u nodig heeft.

De korte termijn verhuurvloten van onze dealers bieden extra flexibiliteit om aan uitzonderlijke korte termijn eisen te voldoen.