Heftruck Blaxtair systeem

Het Blaxtair systeem: veilig werken met de heftruck

Wanneer u werkt met heftrucks is het belangrijk dat dit veilig gebeurt. De meeste gevaarlijke situaties ontstaan door het verkeer van uw intern transport en voetgangers. Om de veiligheid te kunnen verhogen kunt u gebruik maken van meerdere oplossingen. Denk hierbij aan Yale Vision, blue spots, red lines en looppaden met of zonder veiligheidshekjes. Zoekt u naar een manier om veilig werken met de heftruck mogelijk te maken? Dan kunnen wij u dé oplossing bieden: het Blaxtair systeem.

Wat is het Blaxtair systeem en wat doet het?

Simpel gezegd is het Blaxtair systeem een zeer geavanceerd camerasysteem dat Het Blaxtair systeemde chauffeur helpt om veilig te werken met de heftruck. Dit systeem wordt gemonteerd op de achterzijde van uw intern transport materieel. Dit kan bijvoorbeeld een heftruck zijn, maar ook andere machines zoals reachtrucks en orderverzamelaars kunnen worden voorzien van het Blaxtair systeem. De chauffeurs krijgen hierdoor, in de meest letterlijke zin van het woord, ogen in hun achterhoofd. De camera herkent het verschil tussen voetgangers en obstakels en registreert dit in real-time. Een lcd-scherm en/of LED lamp met buzzer alarmeert de chauffeur wanneer er zich een persoon in de aangewezen gevarenzone bevindt. Dit zorgt ervoor dat voetgangers niet over het hoofd worden gezien en aanrijdingen worden voorkomen.

Waarom is het Blaxtair systeem de juiste oplossing voor u?

Uiteraard is veiligheid op de werkvloer uw hoogste prioriteit. Iedereen wil ongevallen met letsel, of erger, voorkomen. Een heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur of orderpicker moet snel en efficiënt werken om de productiviteit hoog te houden. Hierbij moet diegene ook nog enorm alert zijn op zijn omgeving. We zien dat dit een lastige combinatie is. Met onze oplossing heeft uw chauffeur extra ogen en oren om hem hierbij te helpen. Ons systeem helpt u om niet alleen de productiviteit, maar bovenal de veiligheid naar een hoger niveau te tillen.

Waarom zou u juist nu voor het Blaxtair systeem kiezen?

Ongevallen met heftrucks

Als bedrijf voelt iedereen zich natuurlijk verantwoordelijk voor elkaars veiligheid. Dit is nooit anders geweest. We komen allemaal veilig aan op het werk en willen ook allemaal veilig weer naar huis. Daar zijn we het allemaal over eens. Toch is er een stijging te zien in het aantal ongevallen, ernstig of zelfs met dodelijke afloop. In 2019 zijn er dan ook meer ongevallen geweest dan de jaren daarvoor. Vandaar dat de focus op veiligheid op de werkvloer sinds 2020 extra is verhoogd. Door juist nu te kiezen voor het Blaxtair systeem zorgen we er samen voor dat het aantal ongevallen weer terugloopt en de werkvloer weer veiliger wordt.

Wij helpen u graag

Wilt u meer informatie over deze oplossing? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze experts. Als uw adviseur op het gebied van intern transport denken we graag met u mee. Wij bieden u hiermee de kans om voetgangers binnen uw bedrijf zorgeloos van A naar B te laten lopen, terwijl uw chauffeurs met hun extra ogen en oren extra productief kunnen zijn. Het aantal ongevallen, schades en andere nare situaties zullen aanzienlijk afnemen terwijl de veiligheid en productiviteit aanzienlijk toenemen. Dat wil toch ieder bedrijf?

Het Blaxtair systeem bestellen

Bent u net zo enthousiast over dit systeem als wij? Dan kunt u het Blaxtair systeem gemakkelijk bij ons bestellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yale Nederland op 0344-624524, info@yale.nl of rechtstreeks met uw aangewezen accountmanager.

Onze Experts
Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Onze accountmanagers werken al jaren in de wereld van het intern transport en zijn daardoor in staat om hun expertise in te zetten om de processen rondom uw interne transport te verbeteren. Heeft u een vraag voor onze experts? Bel dan naar: 0344 - 624 524. Of mail naar: info@yale.nl