Industrial Internet of Things

Gebruikt u de data van uw heftruckvloot optimaal?

De termen Industrial Internet of Things (IIoT), Big Data, 5G en de cloud verwijzen naar de bijna alomtegenwoordige mogelijkheid van apparaten om gegevens te verzenden en ontvangen. Gebruikers kunnen deze gegevens vervolgens gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen en geautomatiseerde acties mogelijk maken en daarmee de arbeidsproductiviteit te verhogen.

Maar wat betekent dat voor bedrijven, met name magazijnen en distributiecentra?

Uit een recent onderzoek is gebleken dat slechts 25% van de bedrijven met een heftruckvloot de trucks en het gebruik hiervan door de chauffeur volgen. Gebruikt u de data van uw heftruckvloot optimaal? Download deze White-paper van Yale om te ontdekken hoe het gebruik van telematica de efficiëntie kan optimaliseren en uw bedrijfsresultaten kan verbeteren.

Download whitepaper

Advies

Wilt u graag meer advies over het toepassen van Industrial Internet of Things in uw bedrijf? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Onze experts hebben jarenlange ervaring waardoor we u met alle vraagstukken kunnen helpen. Lees bijvoorbeeld meer over veilig werken met interne transportmiddelen.

Onze Experts
Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Onze accountmanagers werken al jaren in de wereld van het intern transport en zijn daardoor in staat om hun expertise in te zetten om de processen rondom uw interne transport te verbeteren. Heeft u een vraag voor onze experts? Bel dan naar: 0344 - 624 524. Of mail naar: info@yale.nl