Man die de MTC10-15 bestuurd

Een smallegangentruck: ideaal voor uw magazijn!

Heeft u een magazijn en wilt u de opslagruimte zo optimaal mogelijk benutten? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: een smallegangentruck! Deze truck vergroot de opslagcapaciteit van uw magazijn en heeft bovendien nog veel andere voordelen. Lees verder om meer te weten te komen over de truck en zijn voordelen.

Wat is een smallegangentruck?

Een smallegangentruck is een speciaal soort heftruck, ontworpen om in zeer smalle gangen gebruikt te worden. Deze truck kan uw lading en pallets gemakkelijk door smalle gangen transporteren in uw magazijn. Het is daardoor dus mogelijk om de gangen smaller te maken, waardoor er meer plaats is voor opslag.

Richt uw magazijn optimaal in

Magazijnen zijn duur door de kosten voor bouwgrond, de machines, de bouw en arbeid. Het is dus belangrijk om uw magazijn zo in te richten dat u optimaal gebruikmaakt van de ruimte. Dit wordt mogelijk door de toepassing van een smallegangentruck. Daarnaast zijn de goederen die u in uw magazijn opslaat zeer kostbaar. Het is dus gunstig om een grotere hoeveelheid van deze goederen op te kunnen slaan. Dit is mogelijk door smalle gangen en hoge stellingen in uw magazijn die bediend worden door een smallegangentruck.

Voordelen van een smallegangentruck

Naast de optimalisering van uw magazijn en het makkelijk transporteren door smalle gangen, heeft de smallegangentruck nog veel meer voordelen. Voor u hebben we alle voordelen van een smallegangentruck op een rij gezet:

  • Lagere eigendomskosten
  • Een hoge efficiëntie
  • Intelligent stapelen
  • Flexibiliteit
  • Ergonomie
  • Optimalisering van uw magazijn
  • Meer picklocaties en SKU’s beschikbaar
  • De chauffeur gaat met de truck omhoog en heeft hierdoor meer zicht op het werk
  • Hogere restwaarde
  • Meer productiviteit

Yale: 140 jaar ervaring in intern transport

Yale is wereldwijd de grootste fabrikant en leverancier van hoogwaardige vorkheftrucks, magazijntrucks en fleet managementoplossingen. Daarbij hebben wij een reputatie als innovatieve fabrikant. Ons motto ‘People, Products and Productivity’ weerspiegelt dan ook onze aanpak voor de sector material handling. Met 140 jaar ervaring hebben wij een oplossing voor elke behoefte op het gebied van intern transport!

De Yale MTC10-15

De Yale MTC10-15: een smallegangentruck in actieDe Yale MTC10-15 is de ideale oplossing voor magazijnen met een hoge dichtheid. De MTC serie kan namelijk werken in gangpaden van maar 1650 mm breed en kan wel heffen tot 17 meter hoog! Bovendien heeft deze heftruck een hefcapaciteit van wel 1000 tot 1500kg.

De MTC 10-15 heeft speciale ergonomische eigenschappen voor het comfort van de bestuurder. Zo is er een geïntegreerde, grote en gedempte vloerplaat die trillingen absorbeert. De afgeschermde voetpedalen, elk zo groot als een A5-je, zorgen ervoor dat de bestuurder hier niet over kan struikelen. Daarnaast is de stoel in hoogte verstelbaar, kan tot 20° naar links of rechts draaien en kan worden opgeklapt. De bestuurder kan kiezen om te zitten of te staan in de ergonomische werkomgeving met een 3-voudige verstelbare en voorwaarts geplaatste bediening, of een joystick aan de zijkant van de stoel. Op de MCT 10-15 heeft de bestuurder zelfs bij de laagste stand volledig zicht op beide vorken!

De MTC10-15 heeft een rijsnelheid tot 12 km/u, en gecombineerd met de snelle acceleratie tot deze topsnelheid is hij de meest productive in zijn klasse! De pallets worden snel en nauwkeurig in de palletplaatsen geplaatst. Er is tijdens het rijden meer ruimte aan de zijkanten, waardoor er sneller kan worden gewerkt. De bestuurder kan meerdere functie tegelijkertijd uitvoeren, zoals reachen, draaien en de extra heffunctie gebruiken, terwijl de cabine tegelijkertijd omhoog gaat. Dit maakt het veel gemakkelijker om de pallets op te pakken en neer te zetten, en worden bovendien onderbrekingen voorkomen waardoor de productiviteit nog meer toeneemt.

Een nieuwe of gebruikte smallegangentruck?

Naast splinternieuwe trucks bieden wij ook occasions aan. Onze occasions voldoen aan de CE-Markering, VA-keur, BMWT en zijn voorzien van volledige garantie. De trucks worden namelijk door onze opgeleide technische experts gekeurd. Hierbij is ook de gehele onderhoud- en service geschiedenis bekend en op verzoek inzichtelijk. De occasions komen namelijk uit onze eigen verhuurvloot. Wilt u besparen op aanschafkosten en overweegt u om een gebruikte truck aan te schaffen? Neem dan de checklist van gebruikte heftrucks door of neem contact op met een van onze experts naar de mogelijkheden.

Advies

Nog niet zeker over welke keuze geschikt is voor uw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.  Zij hebben jarenlang ervaring en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van een truck. Wij willen namelijk dat u de beste keus kunt maken!

Onze Experts
Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Onze accountmanagers werken al jaren in de wereld van het intern transport en zijn daardoor in staat om hun expertise in te zetten om de processen rondom uw interne transport te verbeteren. Heeft u een vraag voor onze experts? Bel dan naar: 0344 - 624 524. Of mail naar: info@yale.nl