Yale Nederland

Yale Authorised Dealer

Yale Nederland

Wij zijn Yale Nederland

Wij zijn dé specialist in het verhuren, onderhouden, verkopen en keuren van interne transportmiddelen en voorbouwapparatuur. Denk hierbij onder andere aan heftrucks en magazijntrucks.

Sinds 1991 hebben wij ervaring met Yale heftrucks en magazijntrucks en stellen wij onze klanten centraal door het bieden van onafhankelijk advies en oplossingen op maat. Met onze landelijke dekking zijn wij altijd in de buurt van onze klanten. Vanuit ons specialisme denken wij mee en bieden intern transport op maat.

Met flexibele huurmogelijkheden, onze grote voorraad en onze gevarieerde huurvloot aan heftrucks en magazijntrucks bieden wij u flexibiliteit en continuïteit. Daarbij streven wij naar de hoogste kwaliteit van onze diensten, producten en service. Met onze no-nonsense en transparante cultuur bouwen wij aan langdurige relaties met onze klanten.

Yale – People, products, productivity

Bij Yale draait het om people, products en de productivity. Zowel binnen onze eigen organisatie als die van onze klanten. We hebben onze producten en diensten zo afgestemd dat zij op deze drie gebieden een herkenbare meerwaarde leveren aan onze klanten en dit DNA vindt je ook terug in onze missie en visie.

Missie

Onze missie is om samen met ambitieuze partners de interne logistiek van de eindgebruiker te optimaliseren met als doel maximale tevredenheid voor alle partijen. Dit doen wij door de juiste inzet van onze producten en diensten.

Visie

Wat voor organisatie wil Yale Nederland zijn?

  • Door inzet, systemen, kennis en producten optimaal in te zetten zijn wij in staat onze doelstellingen in samenwerking met onze partners te halen.

  • Wij zullen snel anticiperen op de veranderingen in de markt en voldoen aan de behoefte van de markt om als resultaat tevreden gebruikers te hebben van onze producten nu en in de toekomst.

  • In samenwerking met leverancier en subdealer zorgen voor ontwikkeling van het bestaande dealernetwerk en het aanwerven van nieuwe dealers en rental bedrijven. Het verhogen van de naamsbekendheid, het samenwerken met major account teams en het inzetten van moderne marketingtechnieken.

Onze experts

René Polman
Algemeen Directeur
Twan de Haan
Verkoopleider
Marc Lith
Teamleider Service & Support – Regio Noord
Marcel Jongejan
Planning
Adrie van Kalkeren
Werkplaats chef
Linda Mailuhu Leatomu
Personeelszaken
Marga Velema van Kruijsbergen
Financieel Medewerkster
Kirsten van Ossenbruggen-Marchal
Groepscontroller