"Yale is zeer flexibel en de prijs is goed. Tijdens de groei zijn ze in staat geweest oplossingen te bieden die passen bij onze groeibehoefte."

Kwalitatief goede gebruikte heftruck te leveren voor een scherpe prijs

VN Logistics is een logistieke dienstverlener pur sang. Kenmerkend voor hun aanpak is de persoonlijke benadering. De klanten bij VN Logistics krijgen een vaste contactpersoon toegewezen met passie voor de logistiek. Het bedrijf biedt een breed scala van transport en warehousing aan. VN Logistics hecht een hoge waarde aan de kwaliteit van hun eigen service. Een goed contact met klanten, leveranciers en connecties over de hele wereld is een belangrijke factor voor hun kwalitatieve bedrijfsvoering.

Een scherpe prijs en een compleet aanbod

Een aantal jaren geleden was Geert van der Velden, eigenaar van VN Logistics, niet geheel tevreden over de kwaliteit van hun toenmalig leverancier van heftrucks. In zijn zoektocht naar een extra heftruck, kwam hij in contact met Twan de Haan bij Yale. Twan de Haan was in staat om een kwalitatief goede gebruikte heftruck te leveren voor een scherpe prijs. Een heftruck die perfect aansloot bij de behoefte van Geert van der Velden. Het complete aanbod bij Yale en de persoonlijke service door experts maakt hier het verschil.

Yale is zeer flexibel en de prijs is goed. Wat wij nodig hebben is een goed persoonlijk contact, flexibiliteit, service op hoog niveau en een accountmanager, die op de hoogte is van wat er binnen ons bedrijf speelt en proactief met ons meedenkt!’ – Geert Van der Velden

Yale denkt met ons mee. Ook in de toekomst!

In de daaropvolgende jaren is VN Logistics verder gegroeid. En daar hoort ook een grotere vloot heftrucks en reachtrucks bij. Yale is tijdens de groei in staat geweest oplossingen te bieden die passen bij de groeibehoefte van VN Logistics. Yale maakt daarbij duidelijke afspraken over onderhoud, biedt een goede kwaliteit heftrucks en biedt flexibiliteit in de vlootomvang. Bij Yale staat niemand voor verrassingen en biedt wat VN Logistics in een leverancier zoekt.

Meer weten over de intern transportmogelijkheden, die Yale biedt?

Neem contact met ons op

 

Onze Experts
Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Onze accountmanagers werken al jaren in de wereld van het intern transport en zijn daardoor in staat om hun expertise in te zetten om de processen rondom uw interne transport te verbeteren. Heeft u een vraag voor onze experts? Bel dan naar: 0344 - 624 524. Of mail naar: info@yale.nl