"De samenwerking is een goed voorbeeld hoe Yale haar ervaring en merkonafhankelijkheid inzet om klanten de voordelen te bieden van verschillende merken."

De raamovereenkomst met Yale is voor 6 jaar verlengd!

Vonk heeft de samenwerking met Yale bekrachtigd door haar full service huurcontract met 6 jaar te verlengen. Deze contractverlenging benadrukt de goede samenwerking. Hiermee blijft Yale voldoen aan de drie belangrijke pijlers voor het intern transport volgens Vonk:

  • Goede service
  • Flexibele inzet
  • Prijs

Vonk is al 11 jaar een trouwe en gewaardeerde klant bij Yale.

De full service huurcontract verlenging gaat gepaard met de levering van 18 nieuwe Still RX20-20P heftrucks voorzien van Cascade witgoedklemmen. Op verzoek van Vonk zijn de Still machines door Yale voorzien van de 2-pedalenbediening van Linde. Hiermee wordt het bedieningsgemak van de Linde machines gecombineerd met de kwaliteit-prijsverhouding van de Still machines. Een goed voorbeeld hoe Yale haar ervaring en merkonafhankelijkheid inzet om klanten de voordelen te bieden van verschillende merken.

Meer weten over de intern transportmogelijkheden die Yale biedt?

Neem contact met ons op

Onze Experts
Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Onze accountmanagers werken al jaren in de wereld van het intern transport en zijn daardoor in staat om hun expertise in te zetten om de processen rondom uw interne transport te verbeteren. Heeft u een vraag voor onze experts? Bel dan naar: 0344 - 624 524. Of mail naar: info@yale.nl