VA-keur

VA-keur, Veiligheidskeuring Yale

Heftrucks en andere mobiele interne transportmiddelen vallen onder de verplichte periodieke veiligheidskeuring. Dit is geregeld in het ARBO-besluit. Op pallettrucks, reachtrucks, stapelaars, veegmachines en batterijladers moet minstens één maal per jaar inspectie plaatsvinden door een bevoegde keurmeester. De wetgeving eist, dat een keurmeester over voldoende vakkennis beschikt en onafhankelijk is in zijn oordeel.

Kwaliteitswaarborging

Yale is gecertificeerd en geautoriseerd om VA-keur keuringen uit te mogen voeren. Door VA-keur worden strenge eisen aan keurende bedrijven gesteld en de hiertoe speciaal tot keurmeester opgeleide monteurs. Het bewaken van de kwaliteit van de keuringen en het keursysteem is de verantwoordelijkheid van VA-keur. Onafhankelijke derden voeren toezicht uit op VA-keur. Zo is objectiviteit gewaarborgd.

Keuringen voor alle merken hetrucks, reachtrucks, stapelaars etc.

Door onze jarenlange ervaring als multi-brand specialist kunnen wij deze veiligheidskeuringen goed uitvoeren op alle merken heftrucks, reachtrucks, stapelaars etc. Met de VA-keur veiligheidskeuring voldoet u direct aan de wettelijke bepalingen voor het gebruik van uw intern transport.

Oog voor het milieu

Daarbij kunt u van ons als VCA-gecertificeerd bedrijf van onze medewerkers verwachten, dat er zorgvuldig wordt omgesprongen met milieubelastende materialen en vloeistoffen. Gescheiden afvoer en verwerking via de geëigende kanalen is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Aantrekkelijke werkwijze en tarieven

Onderhoud en keuring in één keer! De VA-keur veiligheidskeuring is zo opgezet, dat deze kan samenvallen met een periodieke onderhoudsbeurt voor al uw logistiek materieel. Dit heeft twee belangrijke voordelen:

  • Het transportmiddel staat niet langer stil dan noodzakelijk.
  • Keuren in combinatie met onderhoud is goedkoper dan apart keuren. De aangebrachte jaarsticker op de genummerde VA-keur keurmerk sticker geeft de garantie, dat geen enkel veiligheidsaspect of onderdeel over het hoofd is gezien.

Geen verborgen kosten

Tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en tarieven heeft u de keuze uit een aantal verschillende onderhoudsovereenkomsten. Deze overeenkomsten zijn transparant, waardoor u niet voor onverwachte onkosten komt te staan. De verplichte veiligheidskeuring wordt door ons geregistreerd en bijgehouden. Wanneer uw intern transportmiddel aan onderhoud en/of keuring toe is, wordt u door onze service-afdeling gebeld voor het maken van een afspraak.

Uw kostbaar intern transportmiddel is bij Yale in goede handen!

Bekijk de VA-keur website.

Meer weten over de VA-keur veiligheidskeuring en onze onderhoudsovereenkomsten?

Neem contact op