Deze handpallettruck heeft het Yale-logo op het A-frame gestempeld. Dit is een nieuw, uniek en duidelijk onderscheidend kenmerk van onze handpallettrucks. Dit opmerkelijke product biedt nog steeds dezelfde goede prijs-kwaliteitverhouding als de vorige Economy en Premium Line.

De PLHP25-Q heeft een snelhefmechanisme. Bij het tillen van lasten onder de 300 kg zijn er slechts vijf slagen nodig om de maximale hoogte te bereiken. Hij heeft een extra overbelastingsventiel om overbelasting te voorkomen. Het duurzame frame is een hoogwaardig stalen frame met afgeronde vorkpunten en ingangsrollen voor eenvoudige palletinvoer. De garantie op alle handpallettrucks bedraagt 12 maanden.

 

GRATIS handpallettruck bij aankoop nieuwe truck of verhuur van minimaal 6 maanden

Van Hooff Intern Transport geeft GRATIS deze PLHP25-Q handpallettruck weg bij aankoop van een nieuwe Yale truck of bij verhuur van minimaal 6 maanden! Wilt u profiteren van deze actie? Bestel dan niet via de webshop maar vul dan het formulier in, bel ons of chat direct met een van onze experts! Binnen één werkdag neemt een specialist van Van Hooff Intern Transport contact met u op.

De handpallettruck is verkrijgbaar met één enkele rol en met dubbele rollen. De enkele rol heeft de laagste wrijving en draaicirkel. Hij is perfect voor gladde vloeren en een normale palletinvoer. De dubbele rollen zorgen voor een gelijkmatige lastverdeling. Dit resulteert in een soepele rit en een eenvoudige zijdelingse palletinvoer.

De wielen zijn verkrijgbaar in nylon, PU en rubber. De nylon wielen zijn het hardste materiaal dat Yale aanbiedt. Dit resulteert in een lage wrijving en slijtage, maar een hoger geluidsniveau. Ze zijn geschikt voor gladde en harde vloeren. De PU wielen laten geen markeringen achter. In vergelijking met nylon zijn meer dempend en bieden een betere grip. De wielen zijn geschikt voor ruwere oppervlakken. De PU wielen zijn een goede allrounder. De rubberen wielen zijn zeer stil en bieden de hoogste grip. Ze zijn geschikt voor oneffen, ruwe en/of gladde ondergronden, zoals achterportieren van aanhangwagens. Ze bieden een hogere slijtvastheid en rolweerstand.

 

De specificaties:

  • Capaciteit: 2500 KG
  • Hefhoogte: 195 mm
  • Looprollen: Enkel of dubbel
  • Wielen: Nylon, PU of rubber
  • Optie snelhefpomp: dubbele snelheidsheffing voor lasten onder de 300 kg. Het kost slechts vijf slagen om de maximale hoogte te bereiken.
  • Regelbare daalsnelheid
  • Gemakkelijk te monteren
  • Duidelijk gemerkt en duurzaam frame
  • Geïntegreerde in- en uitlooprollen
Gratis Yale PLHP25-Q

Profiteer nu van deze actie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.