Ontwikkelingen rondom het Coronavirus

Aangezien er veel ontwikkelingen zijn omtrent het Coronavirus willen wij u vanuit Yale Nederland graag informeren over hoe wij daarmee omgaan. Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Op ons kantoor hebben wij ruime werkplekken en zitten op gepaste afstand van elkaar. Voor onze buitendienstmedewerkers betekent het dat ook zij extra letten op de hygiëne. Om eventuele besmetting uit te sluiten, zullen zij bij binnenkomst én bij vertrek niet de hand schudden. Ook vragen we om, naar elkaar toe, gepaste afstand te houden. Wilt u er voor zorgen dat onze servicemonteur tijdens zijn bezoek een vrije ruimte kan gebruiken en niet of zo min mogelijk direct met personen in contact komt?

Het aan- en afmelden kan telefonisch plaatsvinden en na goedkeuring van uw kant, kan onze monteur zelf de werkbon ondertekenen en naar u mailen.

Wij houden ook zelf onze buitendienstmedewerkers goed in de gaten. Mocht één van hen ziekteverschijnselen zoals verkoudheid en/of koorts hebben, dan zullen wij hen niet op pad sturen voor buitendienstactiviteiten.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan horen wij die graag.