Yale Van Hooff Hegron

Klantcase in vakblad Warehouse Totaal

Yale Nederland staat in vakblad Warehouse Totaal! In een artikel wordt onze samenwerking met Hegron Cosmetics belicht. Logistiek manager Tim Wiersma vertelt over de goede relatie met de Yale leverancier: “In het productieproces kennen we veel logistieke bewegingen. Daarvoor gebruiken wij de trucks van Yale. We ervaren dat de Yale trucks in combinatie met de goede relatie met de dealer, ons kwaliteit biedt. Dit is zeer belangrijk voor de voortgang voor onze processen.”

In het magazijn van Hegron Cosmetics staan stellingen met een hoogte van wel 15 meter. Deze stellingen staan ook dicht op elkaar. De smallegangentrucks van Yale bieden hier uitkomst. Voor de overige stellingen gebruikt Hegron de Yale reachtrucks. Daarnaast zet het bedrijf elektrische palletwagens en heftrucks in voor het verplaatsen, laden en lossen van goederen.

Hegron Cosmetics is content met de relatie met Yale Nederland. Wiersma: “De kwaliteit die ons door middel van de Yale trucks geboden wordt is goed en de service en het onderhoud ervan zijn in goede handen. Wij kunnen naast de vaste onderhoudsmomenten altijd snel een beroep op hen doen, mochten we een onverhoopt een probleem hebben met een truck. Daar kunnen we op vertrouwen en deze snelheid hebben we ook nodig om niet stil te komen staan in onze processen.”

Wiersma stelt dat die goede relatie met de leverancier essentieel is. “De logistiek is een belangrijk onderdeel van ons proces en daarvoor kunnen we op Yale vertrouwen.