Yale ontvangt 250ste VA-keur richtlijncertificaat

In een organisatie als die van ons is Veiligheid een groot thema. In onze branche gebeuren nog steeds ongelukken die voorkomen kunnen worden. Bij Yale zijn we ons dat zeer bewust. Vandaar dat wij veiligheid als een van onze speerpunten benoemd hebben.

Er wordt op alle vlakken binnen ons bedrijf altijd hard gewerkt om de veiligheid van het werken met onze machines zo groot mogelijk te maken. Bij productontwikkeling wordt Veiligheid natuurlijk al meegenomen in de ontwerpfase. Maar naast dat er ontwerptechnisch niets aan mag ontbreken nemen wij ook de instructie over het werken met onze machines heel serieus.

Wij zijn er daarom heel erg trots op dat afgelopen 9 juni René Polman (directeur Yale Nederland) het 250ste VA-keur richtlijncertificaat in ontvangst mocht nemen. Zie de foto hieronder.

Wij doen er alles aan om veilig te kunnen werken met onze machines en om onze interne veiligheid op een hoog niveau te houden. Dat we nu het VA-keur mochten ontvangen is een kroon op onze inspanningen op dit vlak. Super trots dus op het behalen van dit certificaat!