Yale productivity

People, products & productivity

Bij Yale draait het om people, products en productivity. Zowel binnen onze eigen organisatie als die van onze klanten. We hebben onze producten en diensten zo afgestemd dat zij op deze drie gebieden een herkenbare meerwaarde leveren aan onze klanten.

Productivity

Bij Yale begrijpen we dat materials handling materieel niet uw business is, maar een middel om uw doel te bereiken. Wij helpen u graag om uw bedrijf efficiënter en winstgevender te maken met behulp van onze Yale trucks. Al ons materials handling materieel is ontworpen om de productiviteit te verbeteren. Door producten op de meest efficiënte wijze te transporteren en bestuurders te helpen om zowel comfortabel als veilig te werken, dragen wij bij aan de productiviteit van klanten die gekozen hebben voor Yale.

Wij hechten grote waarde aan onze dienstverlening. Deze vinden wij zeker zo belangrijk als het Yale materieel zelf. Daarom bieden wij originele Yale onderdelen, onderhoud, financiering en vlootbeheerprogramma’s. Hiermee kunnen we de inzetbaarheid van Yale materieel maximaliseren en tegelijkertijd de zorg rond exploitatie zo klein mogelijk houden.