Yale Products

People, products & productivity

Bij Yale draait het om people, products en de productivity. Zowel binnen onze eigen organisatie als die van onze klanten. We hebben onze producten en diensten zo afgestemd dat zij op deze drie gebieden een herkenbare meerwaarde leveren aan onze klanten.

Products

Yale heeft een ongeëvenaarde historie in het ontwerpen en produceren van een breed scala aan materials handling-apparatuur, elektrisch, diesel, LPG, CNG en nu ook brandstofcel aangedreven. Wij staan voor kwaliteit. Al onze productielocaties zijn ISO gecertificeerd en gebruiken zeer geavanceerde ontwerp-, productie- en testmethoden. We rusten nooit op onze lauweren, dat kenmerkt de Yale organisatie. Wij investeren meer dan $ 40 miljoen per jaar in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat we nieuwe uitdagingen kunnen blijven oplossen om zo leidend te blijven in onze branche.

Bij de ontwikkeling van onze producten hebben wij speciale aandacht voor de mensen die ermee gaan werken. Vandaar dat ‘ergonomie’ een centrale plaats inneemt. U ziet dat ook aan onze productlijn. Ergonomische toepassingen maken onze machines een feest om mee te werken.