Yale Verhuur

Verhuur van Yale vorkheftrucks

De verhuurmarkt van Yale vorkheftrucks groeit. Dat is ook niet zo vreemd. Het biedt uw bedrijf groeimogelijkheden zonder grote investeringen te hoeven doen. Steeds meer bedrijven maken gebruik van de mogelijkheid om hun heftrucks te leasen of te huren.

Profiteer van de voordelen van Yale vorkheftrucks zonder deze aan te schaffen

Als verhuurspecialist van Yale vorkheftrucks bieden wij u een voor u passend financieringsvoorstel. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid het onderhoud ook op te nemen in de verhuurovereenkomst. Op deze manier kunt u uw variabele kosten spreiden. Als gevolg daarvan profiteert u van een kleinere periodieke vaste kostenpost.

Onze verhuurmogelijkheden bieden extra flexibiliteit voor uw bedrijfsvoering

Veel genoemde aanleiding om de omvang en samenstelling van de vloot intern transport materieel te willen wijzigen, is de plotselinge verandering in bedrijfsactiviteiten. Eisen aan het intern transport materieel veranderen daardoor. Onze verhuurmogelijkheden bieden uitkomst. Ook bij een onverwachte vraag naar extra capaciteit binnen bedrijven, kan onze huurvloot de uitkomst zijn. Flexibiliteit voorop. Natuurlijk denken wij graag met u mee bij de uitdagingen waarvoor u staat.

Contact

Wij helpen u graag

Contact